Григор Димитров и Лолита в Хасково: Празник за семейство и фенове (ГАЛЕРИЯ)


Григор Димитров и Лолита в Хасково: Празник за семейство и фенове (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Hristo Totev/LAP.bg

36962 0

Макар и най-добрият български тенисист Григор Димитров към момента да не участва на турнир, то днешният ден бе изпълнен с емоции за неговите фенове, най-вече тези от родния му град Хасково. Той се появи там за тренировка със своя баща Димитър.

Интересът бе засилен и от друга "атракция" - неговата половинка Лолита Османова, която за първи път посещава България и която се срещна със семейството на Димитров. През цялото време, докато Гришо тренираше, снимаше се с феновете си и обърна внимание на медиите, Лолита не се отделяше от неговата майка.

Настроението за всички в Хасково бе приповдигнато и се получи истински празник. Купонът обаче тепърва предстои, защото Григор Димитров празнува своя 30-и рожден ден утре (16 май). Пред медиите той призна, че все още не е ясно къде и как ще го отпразнува, но едно е сигурно - най-близките му хора ще са до него и той ще е в родната си страна.

Насладете се на моментите от деня и многото усмивки в Хасково чрез ГАЛЕРИЯТА (Гришо и Лолита в Хасково: Празник за семейство и фенове).

А какви бяха първите думи на Лолита Османова на българска земя?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Гробаря от София, покорил Франция и вдъхновил легендарния Лев Яшин

Името Димитър Антонов едва ли говори много на съвременните фенове на футбола. Вратарят, който е един от първите...

Реклама

Най-четени новини


виж всички