Лягал ли си е Вилфрид Заха с дъщерята на Дейвид Мойс?


Лягал ли си е Вилфрид Заха с дъщерята на Дейвид Мойс?
Снимка: Getty Images/Guliver

3262 0

Крилото на Кристъл Палас - Вилфрид Заха, отрече слуховете, че има любовна връзка с дъщерята на бившия си треньор в Манчестър Юнайтед - Дейвид Мойс. При Мойс Заха дебютира за "червените дяволи" през 2013 година, но не игра много за английския гранд и още през януари отиде под наем в Палас, където остана впоследствие.

Неведнъж Заха казваше, че Мойс не му е дал шансове да се докаже в Юнайтед. Според жълтата преса треньорът е недолюбвал играча, тъй като спи с неговата дъщеря Лорен. Котдивоарецът отрича това.

"Никой в клуба не ми е казвал нищо за това, така че не знаех какво да правя. Спомням си, че веднъж написах в Туитър "Глупави слухове" или нещо от рода. Защото стана твърде много и трябваше да се изкажа. Тогава пресслужбата на клуба ми написа: "Не трябваше да правиш това, не биваше". А аз си помислих: "Вие не ми помогнахте", разказа крилото, цитиран от Goal.com.

"Бях сам с проблема, защото хората продължиха да ми говорят, че спя с дъщерята на треньора и затова не играя. Това продължи толкова дълго, че се зачудих защо треньорът не вземе да дойде при мен, за да поговорим за това. Смешно е. Все още срещам хора, които мислят, че това е истина, но аз даже никога не съм срещал дъщеря му", категоричен е Заха. А какво се случи с нигерийски футболист, който забремени дъщерята на своя шеф в Словения вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички