Дейвид Мойс стана разносвач на храна за възрастни в родното си село


Дейвид Мойс стана разносвач на храна за възрастни в родното си село
Снимка: Getty Images/Guliver

2511 0

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс е сменил професията си в периода на пандемията от коронавирус, в която първенството във Висшата лига е спряно. Британецът е станал доставчик на храна в своето село край Ланкашир, където живеят родителите му. Мойс доставя по домовете на възрастните хора плодове и зеленчуци. Освен това, футболният треньор отговаря на телефона за намиране на доброволци в пандемията, съобщи Sky Sports".

"Когато коронавирусът удари тук, аз се намирах в магазин за плодове и зеленчуци. На прозореца имаше съобщение, че се търсят шофьори. Жена ми беше далеч и аз бях сам, така че, доброволно се присъединих", заяви бившият мениджър на Евертън и Манчестър Юнайтед пред медията.

"Просто оставям нещата на вратата, почуквам и си тръгвам. Нося големи, красиви кутии с плодове и зеленчуци. Помислих си: "Ще бъде готино!". Наистина ми харесва. Връщам се в магазина, зареждам се и отново отивам да разнасям", допълни Мойс. А кой друг бивш мениджър на "червените дяволи" помага по подобен начин вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички