Вилфрид Заха дава безплатно свои имоти на здравните работници в Лондон


Вилфрид Заха дава безплатно свои имоти на здравните работници в Лондон
Снимка: Getty Images/Guliver

2386 0

Крилото на Кристъл Палас Вилфрид Заха се отличи с благородна постъпка в ситуацията на пандемия от коронавирус във Великобритания (и света). Футболистът е собственик на компания, която отдава жилища под наем и за продажба. Той управлява фирмата заедно с бизнес партньора си Оби Уилямс, като двамата притежават около 50 жилища в Лондон. Те решиха да отдадат за ползване някои от тях на служители на Националната здравна служба, при това безвъзмездно.

"От каквото и да се нуждаят хората, ние ще бъдем щастливи да помогнем. Възможно е медицинските работници да се заразят и последното нещо, което искаме, е те да го предадат на другите. Те могат да се изолират в нашите имоти, ако трябва", посочи Уилямс, цитиран от express.co.uk.

"Но не само това - могат да останат при нас и ако трябва да отседнат някъде след смяна. Там ще могат да се чувстват като у дома и да им е комфортно. Всичко, което трябва да направят, е да ни уведомят къде се намират и ще видим какво можем да направим. Това е за хора, които работят в болниците и Националната здравна служба, които се нуждаят от помощ", допълни съдружникът на Заха. С подобен жест се отличи и собственикът на Челси. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички