"Лео е феномен": Новак Джокович сподели за какво точно е разговарял с Меси


"Лео е феномен": Новак Джокович сподели за какво точно е разговарял с Меси
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

7707 0

Световният номер 1 в тениса - Новак Джокович, даде любопитно интервю, в което разкри какво точно си е казал с Лионел Меси, след като преди седмици двамата бяха видени заедно.

Диалогът между Ноле и Меси

Джокович сподели пред "ESPN", че се възхищава на Лионел Меси. Двамата са сред най-успешните спортисти на своето поколение и е разбираме да имат голям респект един към друг.

"Срещаме се за втори път с него. Говорихме 15 минути за всичко, бих искал да се срещна с него и да поговорим за всичко отново. Лео е феномен. Той е страхотен шампион, изпитвам огромно уважение към него", заяви категорично сръбският тенисист.

Джокович обаче не е единствената знаменитост, която се срещна с аржентинския футболист наскоро, тъй като редица знаменитости наблюдаваха на живо дебюта на Меси в Интер Маями през юли. Хора като Ким Кардашиян, ЛеБрон Джеймс и Серина Уилямс бяха сред известните имена, които уважиха "събитието".

Междувременно Новак Джокович продължава похода си на US Open. Сърбинът наскоро се справи с испанеца Бернабе Запата Миралес и гледа стремглаво към двубоя със сънародника си Ласло Джере.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Херардо Мартино обясни защо Лионел Меси е "най-добрият в света".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички