Култова футболна БГ фенка се показа с Григор Димитров: Разказа за звездна целувка (СНИМКИ)


Култова футболна БГ фенка се показа с Григор Димитров: Разказа за звездна целувка (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

8302 0

Григор Димитров е в България и това е шанс за някои от многото му фенове у нас да се срещнат с него. Популярна родна фигура е била част от тях, както самата тя се похвали. Става въпрос за Андреа Бандова, известна още като Андреа Банда Банда.

Тя нашумя покрай Световното първенство в Катар през 2022 година, което коментираше активно. А сега показа, че има интерес и към тениса. Освен това Андреа Бандова разказа и доста любопитна история в личния си профил в социалната мрежа Facebook.

Андреа Банда Банда се показа с Григор Димитров

Андреа Банда Банда до Григор Димитров

По думите ѝ е възможно да се е целувала с брата на Ана Иванович, с когото е била съученичка в Англия. Все пак сама допълва, че това може и да не е така. Посочи като едно от най-големите си тенис постижения това, че легендарната Маги Малеева има телефонния ѝ номер.

Още: Ще играе ли Григор Димитров за България във важните мачове срещу Босна и Херцеговина?

Бандова разказа как баща ѝ я е завел на тенис корт, когато е бил на 4-5 години. Накрая направи и равносметка, че Гришо е бил трогнат от спортните ѝ истории, както и че се е сдобила с подписана от него шапка на татко ѝ.

"Баща ми ме е завел на тенис корта, когато съм била на 4-5. Имаше големи надежди за мен, но с днешна дата най-голямото ми тенис постижение е, че Маги Малеева ми има номера и другото - може би съм се целувала с брата на Ана Иванович, който ми беше съученик в Англия, а може и да не съм.

Гришо се трогна от тази спортна историята и подписа шапката на татко" - написа тя. Скоро пък Димитров ще продължи с тенис ангажиментите си, като ще се насочи към Марсилия. До момента Григор Димитров е сред най-добрите през 2024-та година и диша във врата на Алкарас, но има и една изненада.

Григор Димитров се завръща на уникален за него турнир: Там е и кошмарът му от 2023-та

Григор Димитров не скромничи: "Аз съм най-скъпият подарък за майка ми"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички