Кубрат Пулев: Предлагали са ми да съм министър, бих станал, ако...


Кубрат Пулев: Предлагали са ми да съм министър, бих станал, ако...
Снимка: Gulliver/GettyImages

2288 0

Българският боксьор Кубрат Пулев говори за моментната си настройка към евентуалното си влизане в политиката. Звездата, който дори готвеше учредяване на партия с името "Велика България", заяви, че това не е на дневен ред за него в момента.

"Не съм мислил задълбочено за политиката. Преди време тя ми беше на дневен ред, но сега не съм изкушен, нямам болни амбиции. Бих се занимавал, ако има смисъл и ако ще има максимален ефект за България", коментира Пулев пред bTV.

"Това, което обърна нещата за мен... Слави Трифонов и "Има такъв народ" тотално излъгаха хората, той дори не се показа... Гледам тази тотална безотговорност и наглост, грозните думи и лъжи, които политиците изричат ежедневно", продължи той.

"Аз самият гласувах доверие на "Продължаваме промяната", те не се справиха, може би заради коалицията. Трудно е да сработиш 10 българи, какво остава за коалиция. Беше и недоносче още в началото си", отсече Кобрата.

"Предлагали са ми участие в политиката много пъти, предлагали са ми да стана министър. Никой не може да ме изкуши, не мога да загърбя интереса на българите, на спортистите, заради нечий друг интерес", завърши боксьорът. А ето какви са целите на Кубрат с неговата партия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички