Дерек Чисора: Поздравявам Пулев, всички харесаха мача ни


Дерек Чисора: Поздравявам Пулев, всички харесаха мача ни
Снимка: GettyImages

4844 0

"Поздравявам Пулев. Направихме страхотен мач. Всички го харесаха". Това обяви британският боксьор Дерек Чисора, който по-рано този месец победи Кубрат Пулев с неединодушно съдийско решение в Лондон.

В реванша между двамата в зала "О2" Кобрата бе по-активен и нанесе повече точни удари от своя съперник, но въпреки това двама от съдиите дадоха предимство на Дел Бой, а само един отсъди за българина. 

След този успех Чисора вече проявява апетит към най-големите имена в тежка категория. "След този страхотен мач предстоят още по-добри. Циганския крал, само ми кажи време и място, и съм там. Просто искам да се бия, обичам бокса. Уважавам Тайсън и семейството му, ако той иска да се бием, съм насреща", допълни британецът пред iFL TV. 

"Ако не иска, искам Дионтей Уайлдър. Искам да се бия, с когото и да е. Ако трябва да направя трети мач с Дилиан Уайт, готов съм", коментира Чисора, който категорично изключи варианта да се откаже от бокса. А ето какво, според думите на Пулев, мисли Чисора за трети мач с него.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички