Кобрата: Съдии ми казват, че не загубих мача с Чисора, забавно ми бе да ме шият


Кобрата: Съдии ми казват, че не загубих мача с Чисора, забавно ми бе да ме шият
Снимка: Getty Images

11940 0

Звездата на България в бокса тежка категория Кубрат Пулев заяви, че не е имал проблем с кръвта и болката, след като получи аркада в мача си срещу Дерек Чисора по-рано този месец. Кобрата анализира загубата си в този двубой пред bTV.

"Много са причините за тази загуба, сред тях е това, че трябваше да бъда по-убедителен. Не го усещам като загуба, звънят ми оттогава много съдии и ми казват: "Да знаеш, че този мач ти не го загуби". Загуба, победа - не е важно, важното е, че се получи зрелище за публиката. Аз обичам да се усъвършенствам", започна Пулев пред телевизията.

"Много съм издръжлив, аркадите ми минават бързо. Като ме шиеха после, ми се смееха, защото ми беше забавно. Затова плащаме големи суми на кътмените, да спират кръвотеченията. С течащата кръв в окото ми с него виждах на 15-20%, всичко ми бе размазано", продължи Кубрат. 

"На ринга имах сериозна битка със самия себе си, 12 рунда са, ако е труден мачът, ти минават различни мисли през главата. На мен кръвта не ми влияе, но на противника така му се улеснява работата: ранен си, той усеща психологически, че може да надделее. На боксов език това беше "кантар мач".

На който и да присъдят победата, все е правилно. Не мисля, че съм далеч от истината, той е сред имената в световния бокс, от най-трудните противници е", каза още боксьорът. А ето какво каза за мача с Кубрат Дерек Чисора тези дни. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички