"Обида за страната!": Джорджина вбеси арабите с разголени снимки край басейна


"Обида за страната!": Джорджина вбеси арабите с разголени снимки край басейна
Снимка: Instagram

7854 0

Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, публикува свои снимки, на които се пече край басейна в семейния им дом в Рияд. На тях испанката с произход от Аржентина е облечена в изрязан син бански и фотосите събраха повече от 4 милиона харесвания за 24 часа.

"Всяко небе има свой нюанс", е написала майката на две от децата на футболиста към своята публикация. Сред коментарите към снимките ѝ се набиват на очи много написани на арабски. С повечето от тях саудитците изразяват обидата си от факта, че жена се снима толкова разголена в тяхната страна, в тяхната столица, а после публикува снимките.

Снимка отпреди познанството на Джорджина с Роналдо

"Правителството трябва да забрани публикуването, но това е позволено за чужденци, а за граждани и жители на Саудитска Арабия", пише потребител в Instagram към фотографиите.

"За Бога, това е обида за страната на двете свещени джамии", гласи друг коментар на арабски. "2030 г.: Саудитска Арабия става като Емирствата, не се изненадвайте", добавя трети.

Публикацията на Родригес разпали истински дебат сред последователите ѝ, като една от тях пита защо някои саудитци казват, че действията на испанката за нормални, защото не е мюсюлманка.

"Преди няколко дни писаха, че Джорджина уважава Саудитска Арабия и обичаите ѝ и носи прилични дрехи, а сега, когато другите питат каква е тази голота, саудитците им казват, че е нормално, защото тя не е мюсюлманка", гласи написаното от арабката. Бивш колега на Джорджина в магазина на Гучи заяви, че тя отдавна е "ловувала" милионер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички