"Красота": Илиана Раева се прехласна по... Ален Делон (СНИМКА)


"Красота": Илиана Раева се прехласна по... Ален Делон (СНИМКА)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

21433 0

Ален Делон е признат от целия свят за един от най-привлекателните представители на мъжкия пол. Името му дори се използва като нарицателно за "красота" в някои неформални разговори. Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева не е на по-различно мнение.

Половинката на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков сподели любопитна снимка в личния си профил в социалната мрежа Facebook. Тя е от младите времена на вече 87-годишния французин.

На нея Ален Делон е с друга популярна актриса от миналото - красивата италианка от сицилиански произход, родена в Тунис - Клаудия Кардинале. Двамата плават в морето видимо щастливи, а зад тях също се открива приказна гледка.

Това отбеляза и самата Илиана Раева, която написа: "Добро утро с тази красота. Клаудия Кардинале и Ален Делон". Съпругата на Наско Сираков е изключително активна в социалната мрежа Facebook в последните месеци и често радва последователите си с подобни кадри. Можете да му се насладите чрез снимката по-долу в материала.

Неотдавна, отново във Facebook, Илиана Раева избухна заради "нагла гавра на "Георги Аспарухов".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички