Близо 40 години: Как Наско Сираков и Илиана Раева запазиха брака си?


Близо 40 години: Как Наско Сираков и Илиана Раева запазиха брака си?

36050 0

Съвсем скоро Наско Сираков и Илиана Раева ще отбележат 40 години брак! Двамата са една от най-звездните спортни двойки в България от дълго време насам, като несъмнено продължителността на любовта им, както и фактът, че са преминали през толкова неща заедно, са повече от достойни за възхищение.

Наско Сираков и Илиана Раева - една безкрайна любовна история

Разбира се, както при всяка друга двойка, така и при тях е имало турбулентни моменти. Още в интервю през 2011 година легендарната фигура на Левски признава за някои от тях, като споделя любопитни неща за това какво не се е харесвало на Раева понякога и как тя е реагирала в някои случаи.

Тогава той прави и любопитното признание, че една от рецептите да се справя с това, е сексът. Според него "най-добрият начин да успокоиш дивата жена е сексът". Освен това Сираков не е съгласен, че мъжът е стълбът в един брак.

"Вярно е, че е рязала матраците. Веднъж ми беше нарязала всички блузи и ризи като индиански ресни от яд, от ревност, от 17-ия етаж хвърчаха и куфари – не съм се бил прибрал навреме или... Абе, аз тогава бях в една компания, където повечето бяха ергени, като Гиби Искренов, Емил Велев, от време на време и аз съм си позволявал някоя волност. Разбира се, то ми излизаше през носа вкъщи...Най-добрият начин да успокоиш дивата жена е сексът.

И в интерес на истината, трябваше да прибягвам до този прийом доста често. Абе, бурни бяха първите години, не се забравят. След това нещата се успокоиха, вече осъзнавам, че Илиана укрепи, построи брака ни и й дължа толкова много, че ако някой мъж ми каже, че стълбът в брака е той, винаги му отвръщам – дълбоко се заблуждаваш, брато" споделя Сираков през 2011 година за "ШОУ".

Доста по-скоро пък - през тази година, самата Раева разказва и как е пламнала любовта между тях. Оказва се, че Сираков още в началото е знаел, че това е жената за него. Той дори го заявил в прав текст, че тя ще стане неговата жена.

Раева не прикрива и първоначалното ѝ мнение, когато го е зърнала пред блока ѝ. "Един страхотен мъж - висок, рус, синеок, с римски профил, с дълги, прави крака - нищо общо с футболните криви крака".

"Аз в началото не го бях забелязала. Той искаше да се запознаем и действаше чрез посредник - Красимир Коев. Аз не желаех никакви срещи, особено като чух, че е футболист. Но натискът беше голям и най-накрая се срещнахме. Първата ни среща беше през ноември 1982 година. Слизам аз долу пред блока и виждам един страхотен мъж, който ме грабна на секундата - висок, рус, синеок, с римски профил, с дълги, прави крака, които нямаха нищо общо с футболните криви крака. Първото ми впечатление като визия беше уникално.

Много, много ми хареса. Той атакува директно и още на първата среща обяви : "Вие ще станете моя жена!". Да, заклевам се, това ми каза. И аз викам: "Моля?!" Но той сериозен: "Вие ще станете моя жена!". Аз му отговорих: "Много сериозно сте в грешка. Това няма изобщо как да се случи". Обаче се случи" - разказа тя пред "блиц".

Така двамата продължават влюбено да изминават пътя на живота вече над 40 години, а съвсем скоро ще отбележат и красивия юбилей от сватбата си. През буйните младини и несгодите в живота - заедно и неразделно крачещи. А в последно време Раева все по-често защитава своя любим от нападките, идващи от всички страни. Вижте повече и от разказа на Илиана Раева за бурното начало на любовта ѝ с Наско Сираков - и продължението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички