"Дълбок страх" заменя мъката на Мадалина по Григор Димитров (ВИДЕО)


"Дълбок страх" заменя мъката на Мадалина по Григор Димитров (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

17633 0

Бурният романс на Мадалина Геня и Григор Димитров приключи толкова неочаквано, колкото и започна. Никой не предполагаше, че двамата имат връзка, преди да го обявят чрез снимки в социалните мрежи. По сходен начин - с изтриването на въпросните снимки, стана ясно, че и двамата са се разделили. 

Официално причините за раздялата ще останат скрити, но слуховете тръбят, че някой е изневерил на другия. Кой на кого - само можем да гадаем, особено след криптираните "стори"-та на двамата в последните дни. 

Мадалина намери начин да се утеши след раздялата с Гришо

Румънската красавица обаче намери начин, по който да забрави за Гришо и изгубената любов. 

"Дълбок страх" "тресе" Мадалина 

Румънската красавица може и да е позахвърлила любовния живот, поне временно, защото скоро по кината тръгва най-новият ѝ филм. Озаглавен "Deep Fear", екшънът се развива в океана, а Мадалина изглежда изключително добре в ролята, която играе - поне това показва трейлърът. Дали филмът ще е толкова успешен, ще разберем в края на месеца, когато тръгва по кината във Великобритания. 

"Много съм развълнувана от филма. Очакват да се превърне в култува класика", написа в своя "Инстаграм" провил вече бившата приятелка на Гришо. 

Като стана въпрос за публикации, само преди няколко дни Григор Димитров отправи ясно послание към "индиректните обвинения" на бившата си половинка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички