Зелена светлина! Треньорът на Брайтън обнадежди Ливърпул и Арсенал за свои звезди


Зелена светлина! Треньорът на Брайтън обнадежди Ливърпул и Арсенал за свои звезди
Снимка: GettyImages

4851 0

Треньорът на Брайтън - Роберто де Дзебри, не скри, че евентуални изходящи трансфери на две от големите звезди на тима са напълно възможни по време на летния трансферен прозорец.

Зелена светлина

Наставникът на "чайките" призна, че Мойсес Кайседо и Алексис Мак Алистър може да напуснат клуба идните месеци предвид сериозните слухове за интерес от страна на Ливърпул, Арсенал и други грандове.

Дуото играе основна роля в страхотния сезон на отбора до момента. Брайтън спори за влизане в Топ 5 на Висшата лига, заемайки 6-ата позиция в класирането с актив от 58 точки. Класата в състава на Де Дзебри си пролича и в неделя, когато кандидат-шампионът Арсенал бе разбит с 3:0 насред "Емирейтс".

"Разбира се, ще загубим някои играчи. Може би Кайседо, може би Мак Алистър. Трябва да сме готови да доведем още добри играчи", заяви Де Дзебри след успеха над "топчиите".

Ситуацията с Кайседо и Мак Алистър

21-годишният Кайседо преподписа с тима през март. Неговият договор бе удължен до 2027-а година. Еквадорецът обаче е обект на сериозен интерес от страна на Арсенал. "Артилеристите" дори опитаха да го привлекат през зимата за сумата от 70 млн. паунда, но офертата не беше приета от отсрещната страна. През лятото се очаква нова, подобрена такава, на стойност поне 80 млн. паунда.

Мак Алистър от своя страна бива свързван най-често с Ливърпул. Той записа феноменален сезон както с клубната, така и с фланелката на своята родина Аржентина. 24-годишният халф триумфира на Световното първенство в Катар. За "чайките" пък регистрира 12 попадения и 2 асистенции в 36 мача.

Ливърпул обаче далеч не е единственият, желаещ подписа на аржентинеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички