Кобрата за срещата си с коронавируса: Учудвам се на психиката си, положението беше сериозно


Кобрата за срещата си с коронавируса: Учудвам се на психиката си, положението беше сериозно
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

1980 0

Кубрат Пулев отново потвърди, че заразяването му с коронавирус е повлияло на неговата подготовка за боя с Антъни Джошуа. Боксьорът изкара вируса дни преди срещата си с Антъни Джошуа.

"Когато бях с COVID, бях в добро настроение. Учудвам се на психиката си, защото положението беше много сериозно. Изкарахме го на шега, но беше в момент, в който не ми позволи да се подготвя. Аз съм боец, излизам и се бия. Трудностите са затова, за да ги преодоляваме. Един COVID не може да ме уплаши. Разбира се, мерките трябва да се спазват”, каза звездата пред "Нова".

Според него ключът към доброто здраве е редовна тренировка, разходки в планината и правилно хранене. Пулев сподели и впечатленията от двубоя на брат му – Тервел, в Танзания.

"Винаги съм критичен към себе си и близките ми. Тервел може много повече, има много качества. Понеже година и нещо не беше играл, не успя да се отпусне. Противникът игра много „мръсно”, посочи Пулев. Той сподели, че с брат си работят добре заедно и се подкрепят. Не се изправят един срещу друг в спаринг двубой, тъй като и двамата не отстъпват и се стига до сериозни битки. А къде вероятно се е заразил с коронавирус Кубрат вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички