Стана ясно къде Кубрат се е заразил с коронавирус преди боя с Джошуа


Стана ясно къде Кубрат се е заразил с коронавирус преди боя с Джошуа
Снимка: Gulliver/Getty Images

3537 0

Известният в Украйна диетолог Александър Фока, който е работил с Олександър Усик, разкри, че е бил на лагера на Кубрат Пулев преди мача му срещу Антъни Джошуа за световната титла. Фока потвърди, че българският боксьор е изкарал коронавирус непосредствено преди големия мач. Той заяви, че Пулев и екипът му не са известили останалите на лагера за това какво се случва.

"Бях в лагера на Пулев и те изчезнаха внезапно. Провеждахме последния етап на подготовката във Варна и те изчезнаха седмица преди полета. Никому не обясниха нищо, отлетяха за София. А аз останах там със спаринг партньора. Отиваме в столовата, гледаме - няма никого. Обадихме се на промоутъра и се оказа, че те са отлетяли. Никой не обясни причината", заяви диетологът за ютуб-канала "Боксерская ПРАВДА".

"Ние отлетяхме за София и останахме там 4 дни. Пулев изобщо не проведе спаринги последните две седмици. Аз едва вчера разбрах, че всички те са се разболели от COVID-19, но не казаха нищо на никого", допълва Фока. А ето в какво състояние е бил Кубрат след заразяването и преди големия двубой

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички