Катерина Усик: Заплашваха ме да ме вкарат в ареста, защото карах с украински флаг в Крим


Катерина Усик: Заплашваха ме да ме вкарат в ареста, защото карах с украински флаг в Крим
Снимка: Getty Images

7618 0

Съпругата на Олександър Усик Екатерина разказа защо любимият ѝ не е можел да отговаря на провокативни въпроси за Крим преди войната с Русия. По думите на украинката тя и семейството ѝ са получавали заплахи след анексирането на Крим. 

"Живях в Крим при Русия до 2017 г. Постоянно карах колата си с украински флаг и ми обещаха да я взривят. Един приятел се приближи до мен и каза: "Катя, казаха ми, че ако не свалиш украинския флаг, колата ти ще бъде взривена. Но, естествено, никой нищо не направи", разказа Катя Усик пред "FanDay".

"Когато платени журналисти непрекъснато питаха Саша: "Чий е Крим?", паралелно вървяха заплахи към нашето семейство. Всички знаеха къде живея, а онези бяха способни на всичко. Саша просто не можеше да изрази позицията си. Стигна се до това да ме заплашат, че прибирайки се у дома, ще намеря нещо забранено в Русия и ще ме пратят в следствения арест, а децата ми - в дом за сираци. Разбирате, че ако са искали да намерят нещо, ще го намерят. Ето Ви отговор на въпроса защо Саша не можеше да каже нищо", допълва украинката.

"Сега те заплашват да ми вземат къщата. Нека я вземат! Както и да е, рано или късно Крим ще се върне към Украйна. И кримчани го знаят", завършва пламенната Катерина. А ето какво според нея е казал Александър Поветкин на Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички