Поветкин шокирал Усик, когато му звъннал след руската инвазия


Поветкин шокирал Усик, когато му звъннал след руската инвазия
Снимка: Oleksandr Usyk / Instagram

15870 0

Съпругата на Олександър Усик - Катерина, разкри каква е позицията на руските боксьори за войната на страната им с Украйна. Майката на три деца обяви, че Русия има адекватни спортисти, но това не се отнася за всички. Любимата на световния шампион разказа, че един от известните руски боксьори - Александър Поветкин, се е обадил на съпруга ѝ и е обсъдил с него ситуацията в Украйна.

"Има адекватни боксьори, има ги и в руския свят. Това, че Поветкин започна да разказва нещо там показа, че той изобщо нищо не разбира. Започна да звъни на Саша, да разказва някакви истории, че "нещо не е наред при Вас", че "на Вас нещо Ви се струва". Как изобщо може да знае какво ни е на нас?", заяви Катерина пред PravdaTUT Lviv.

"Освен това, мнозина замръзнаха, не ни подкрепиха изобщо, не написаха нищо. В мирно време имаше едни телефонни разговори, братско сърце, това-онова. Гледам и си мисля: "Какво братско сърце, Боже мой?". Войната разкри всики карти, всички хора", продължи тя.

"Боксьори, небоксьори - просто всички. За съжаление, на такава цена - това е просто ужасно, но хората показаха кой кой е и това вероятно трябваше да се случи", допълва половинката на Усик. Наскоро тя заяви, че дори президентът Зеленски е подкрепил мъжа ѝ да напусне Украйна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички