Г-жа Усик: И братя Кличко, и Зеленски подкрепиха Саша да напусне Украйна


Г-жа Усик: И братя Кличко, и Зеленски подкрепиха Саша да напусне Украйна
Снимка: Instagram

10498 0

Съпругата на Олександър Усик Катерина коментира решението на боксьора да напусне Украйна по време на войната с Русия и да започне подготовка за реванша с Антъни Джошуа.

"Разбира се, че подкрепям решението на Олександър. Това е неговото бойно поле. Украйна се нуждае от победи по всякакъв начин - в спорта, във всичко. Тоест, той може да направи малко в държавата ни. Да отидеш на война е добре, но честно казано: имаме петима души на едно място. Тоест, толкова много мъже са се върнали, че не всички са взети, защото няма просто така на човек да се даде пистолет. Той трябва да бъде максимално готов за това", коментира г-жа Усик, цитирана от sport.ua.

"Мисля, че всички момчета - Вова и Виталий Кличко и нашият президент, го подкрепиха в това, че "давай, Сашка, ти си нужен там. Нещо повече - това не е просто битка, а борба за световно господство по отношение на бокса. И нека бъдем честни, във война сме. В света на бокса - в Америка, в Англия всичко е наред. Когато Саша внезапно реши да отиде в териториалната отбрана, мисля, че бяха малко шокирани, защото цялата тежка категория влезе на пауза в целия свят", допълни Катерина Усик.

А ето какво каза тя след руска заплаха да отнемат титлите на мъжа ѝ, връчени му в Крим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички