Камата: Кой нормален човек ще направи ваксина, която ще вреди на човешкото тяло?!


Камата: Кой нормален човек ще направи ваксина, която ще вреди на човешкото тяло?!
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

3865 0

В деня на своя 56-и рожден ден футболната легенда на България Христо Стоичков посъветва сънародниците си да се ваксинират срещу коронавирус. Камата, който си е поставил 3 ваксини, показа отлична осведоменост по въпроса, макар да пропусна факта, че ваксинираните също могат да заразяват с вируса.

"В началото прегледах много неща около ваксините. Интересувах се от много доктори, направих допитвания, държах връзка с нашите доктори в България. Имах ваксинация, ходил съм по Африка. Вие мислите, че аз, Христо Стоичков, ще бъда страхлив да си сложа ваксина? Сложете си, предпазете се от тази пандемия. Рано или късно ще свърши. Загубихме много близки, защото не вярваме на никого. Има специалисти, които се занимават с това. Кой нормален човек ще направи ваксина, която няма да е добро за човешкото тяло? Имам 3 ваксини. Взимам и други медикаменти. Това са неща, които трябва да използваме. Ако имам притеснение, мислиш ли, че ще си сложа ваксина? Обаждал съм се къде ли не и знам за какво става въпрос", заяви Камата пред "Нова Телевизия".

"Ако нямах ваксина, не знам какво щеше да стане, когато ме хвана. Изкарах го много леко, даже не го усетих. Ако не мислиш за теб, няма как да мислиш за другия. Аз нямам приятел, който не се е ваксинирал. Ако не е ваксиниран, не може да стои до мен. Не мога да допусна да ме зарази. Кои са тези противници? Това си е техен личен проблем. Аз не се меся в техния живот. Преди 10-12 години ходих много по Африка и съм си бил ваксини. Нещо да ми има? Искам да пътувам, да знам, че когато седна някъде, няма как да заразя друг. В България има големи специалисти, в Барселона познавам доктори, във Франция...", каза още настоящият спортен журналист.

"Обичайте се, уважавайте се, ваксинирайте се. Не се притеснявайте. Благодаря за пожеланията", каза още Стоичков. А ето какво заяви той по темата за ЦСКА, като не пропусна да намеси и Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички