Обамеянг: Сърцето ми е добре след COVID-19, чувствам се здрав


Обамеянг: Сърцето ми е добре след COVID-19, чувствам се здрав
Снимка: Gulliver/GettyImages

2111 0

Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг успокои своите фенове заради проблемите в следствие на прекарания коронавирус по време на Купата на африканските нации. Габонецът увери, че неговото сърце е „добре“.

32-годишният африканец не игра една минута за своята родина на африканския турнир, след като местната футболна федерация установи, че Оба-Оба има „проблеми със сърцето“, които са дошли след прекаран коронавирус.

Обамеянг се завърна в Арсенал по-рано от планираното и премина извънредни медицински прегледи, а сега бившият играч на Борусия Дортмунд потвърди, че се чувства здрав и добре.

„Здравейте, върнах се в Лондон за допълнителни прегледи. Много съм щастлив, че сърцето ми е много добре и се чувствам здрав“, написа Обамеянг в Instagram.

“Оценявам вашите съобщения от последните няколко дни и нямам търпение да се върна“, допълни нападателят.

Няколко медии потвърдиха, че Обамеянг и Марио Лемина са били освободени от лагера на националния отбор след проблеми със телата им, но сега двамата футболисти твърдят, че вече се чувстват наред. Обамеянг не играе за Арсенал, след като дори Микел Артета му сне лентата от ръката през миналия месец, а в последно време се твърди, че саудитският Ал-Насър е попитал лондонските си колеги дали може да вземат Обамеянг под наем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички