Христо Стоичков изригна навръх рождения си ден: Не искаме пари от държавата, други искат


Христо Стоичков изригна навръх рождения си ден: Не искаме пари от държавата, други искат
Снимка: Lap.bg/ колаж: SportLive

5448 0

Легендарният български футболист Христо Стоичков даде интервю пред "NOVA" навръх 56-ия си рожден ден, в което заяви, че очаква развитие по казуса със стадион "Българска армия" до края на месец март!

Камата добави, че "армейците" не искат от държавата пари, макар други да го правят:

"Мисля, че до към края на март всички, които са свързани с тази кауза, и Министерство на спорта, да кажат да. Някога да си чула г-н Ганчев да каже, че иска от държавата пари. Други искат пари, ние не искаме. Ние искаме да ни разрешат да го направим".

"Червеният дух никога не ни е напускал. Никога не сме се плашили от най-трудното. Ние преживяхме най-трудното. Сега очаквам с нетърпение всички тези зелени знайковци и незнайковци, че не можело да се направи стадион, да се направи стадион. Сега ги слушам, че искат да правят нов национален стадион. За какво ти е? Няма хора, той стадион щял да прави. Дай на тези, които имат, да ни го направят, да си го поправят и помогни с каквото можеш", допълни той и се възмути от следното:

"Не ни дават зелените, защото едно дърво щяло да го няма. Окей, ще махна едно, ще посадя пет. Лично аз ще ги садя. Тогава какво ще ми кажат? Но ние ги допускаме зелените да си правят каквото си искат".

*Припомняме, че на 2 февруари се появиха информации, че Спортното министерство има желание да построи нов национален стадион на България на мястото на сегашния "Раковски" в столицата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички