Какво щеше да прави Шумахер днес, ако не бе инцидентът? Близък приятел на Михаел отговори


Какво щеше да прави Шумахер днес, ако не бе инцидентът? Близък приятел на Михаел отговори
Снимка: Getty

5429 0

Един от близките приятели и бивш съотборник на Михаел Шумахер във Формула 1 - Джони Хърбърт, наскоро даде интервю, в което говори за легендата в моторните спортове. Той отговори на любопитен въпрос за това какво щеше да прави германецът днес, ако не бе злощастният му инцидент със ски през 2013 година.

Интересите и заниманията на Шумахер

Хърбърт, който правеше компания на Шумахер през 1994 и 1995 в отбора на Бенетън разкри, че германецът винаги е успявал да изкара най-доброто от своите съперници и заяви, че според него той е щял да се превърне в "pundit" или така наречените "анализатори" на Острова.

"Не мисля, че мотивацията му щеше да го доведе към управлението на отбор. Моето мнение е, че той щеше да последва примера на други легенди. Михаел бе изключителен пилот и никога не съм го виждал като бизнесмен, неговият характер беше пленяващ и мисля, че той можеше да е отличен анализатор на спорта", сподели Хърбърт за "Sun".

Много от феновете на Формула 1 съжаляват за случилото се с Шумахер. Наскоро обаче те бяха ядосани, тъй като близък до германеца пожела да му отнемат световната титла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички