Известна ясновидка предрече, че Боби Михайлов ще падне и посочи кой ще поеме БФС


Известна ясновидка предрече, че Боби Михайлов ще падне и посочи кой ще поеме БФС
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

7221 0

Софийската ясновидка Соня Заварчик прогнозира, че Борислав Михайлов ще падне от власт, а кандидатът за негов заместник - Димитър Бербатов, ще постигне целта си.

"Боби Михайлов ще падне като президент на БФС! Той беше добър ръководител, но няма успехи, щото се е променил. Щом са се вдигнали всички срещу него, значи ще го свалят. Не може така, да има вечни хора, които само да богатеят и да правят сглобки", коментира ясновидката пред "България Днес".

"Боби много се е оял, сега ми дойде информация. Някакви спорове има с другите, имат и разлика в заплащането. Аз не виждам кой ще го подкрепи Боби, вече и Бойко Борисов не го харесва, нищо че е стар футболист. Но може да има нови претенции от горните слоеве за футбола. Голямата група е решила той да не бъде там след многото грешки, които са му намерили. Неслучайно те са тръгнали на тая война", продължава тя.

"Бербатов може да подобри качеството. Той вече има поглед върху всичко, което се случва досега. Виждам го, че той ще стане президент. С добро ще дойде Бербатов, той вече има много опит, колко години е в спорта. Другият само говори, а нищо не върши. Давам силата и енергията си на Бербатов. Аз като почна да говоря нещо, и то вземе, че стане.

Ще предам директно енергия на Бербатов и той после да я предаде натам. Дано влезе Бербатчето, той е лоялен човек. Имаше някакви отклонения преди години, но човекът се възстанови. Бербатов живееше тука наблизо, в "Бъкстон".

Аз го познавам момчето, то си личи, че е честно. И учтив, и културен, и възпитан. Боби го гледаш добре отвънка, но вътре е беден по душа. Бербата има по-народна душа", завърши Заварчик. По-рано и Венцеслав Стефанов призна, че Михайлов има "кусури". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички