Какво се случи в нощта на изнасилването? Разкриха всичко, което Дани Алвеш разказал


Какво се случи в нощта на изнасилването? Разкриха всичко, което Дани Алвеш разказал
Снимка: Getty Images

8280 0

Бившата футболна звезда Дани Алвеш е заявил пред съда, че не е изнасилвал момиче в нощен клуб в Барселона. Припомняме, че бразилецът в момента е в затвора, след като бе задържан в началото на годината по обвинения в сексуално насилие от 23-годишна жена.

Радио "Cadena SER" е получило достъп до стенограмата с показанията, които бившият играч на Барселона, Ювентус и други е дал на 17 април. Според думите му сексът с младата жена е бил по взаимно съгласие. Преди това Алвеш 4 пъти променя показанията си.

"Ние (с приятел) бяхме седнали (на нашата маса) по простата причина, че за гостите на тази маса имаше самостоятелна тоалетна. Момичетата дойдоха на масата ни, но нито ние, нито сервитьорът настояхме за това.

Видях желанието ѝ по начина, по който танцуваше, по начина, по който се приближаваше към мен, по позите, които заемахме. Предложих ѝ да продължим в тоалетната и тя каза: "Да, няма проблем". Казах ѝ, че ще отида пръв и ще я чакам там", казва футболистът, който е заплашен от до 12 години затвор.

Бразилецът заявил, че сексът бил по взаимно съгласие и че двамата са се целували, а жената му е правила орална любов. "Попитах я два пъти дали ѝ харесва и тя каза "да", гласят думите му.

Според Алвеш след това той е предупредил, че ще излезе от тоалетната по-рано, за да не буди подозрение. Камерите за наблюдение са записали как жената излиза от тоалетната и започва да плаче. Скоро футболистът и приятелят му Бруно минали покрай нея, без да кажат нещо. Обвиненият твърди, че не я е видял.

"Ако я бях видял на изхода, щях да спра да я питам какво е станало с нея, защото преди това всичко беше наред. Просто се поддадох на желанието, нейното и моето", казва още той. А ето кой е единственият човек, който продължава да посещава Алвеш в затвора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички