Дани Алвеш ще признае за секс пред съда, НО: По желание и на двамата


Дани Алвеш ще признае за секс пред съда, НО: По желание и на двамата
Снимка: Getty Images

4402 0

В днешния ден (17.04) Дани Алвеш свидетелства пред съда за повдигнатите му обвинения в изнасилване. Става въпрос за случай през декември миналата година в нощен клуб в Барселона.

В ранния следобед стана ясно, че има забавяне по делото заради грешка при трансфера. От съда съобщиха, че всичко е закъсняло, защото от съда не се изкомуникирали правилно със затвора трансфера на Алвеш, информира RAC1.

Самият бразилец и неговите представители поискаха делото да бъде с друга дата, но съдията настоя да се случи в този понеделник. Какво ще заяви Дани Алвеш пред съдията?

Изданието информира, че бразилецът сам ще поиска да говори и да разкаже какво се е случило. Сексуалната връзка е направена чрез доказателство с ДНК и той няма да отрича, че се е стигнало до секс.

Алвеш обаче ще пледира, че сексът е бил по желание и на двамата участващи. Твърди се, че отново ще иска да бъде пуснат на свобода, докато тече делото. 

Колкото до живота му "на топло", появи се информация, че в затвора Дани Алвеш получава алкохол и цигари срещу автографи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички