Как жената на Гюндоган накара Пеп да каже: Повече няма да играе този сезон


Как жената на Гюндоган накара Пеп да каже: Повече няма да играе този сезон
Снимка: Instagram

4847 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се пошегува, че няма да пуска в игра този сезон Илкай Гюндоган заради изказване на съпругата му. Сара Арфауи наскоро се оплака от липсата на нормални заведения в Манчестър.

"Съжалявам, тъжно ми е, честно казано, но няма нищо тук. Толкова се опитвах да намеря добър ресторант, но храната е ужасна навсякъде. Не мога да намеря истински италиански ресторант. Или хубаво суши, или просто прясна храна. Навсякъде е замразена", каза Арфауи в социалните мрежи.

"Ресторантите тук са ориентирани към печелене на пари от напитки и шотове, както в нощните клубове, а не от качествена храна. Може би в Лондон има нещо, но в Манчестър - нищо. Съжалявам", допълва г-жа Гюндоган.

Самият Гуардиола има собствен каталунски ресторант в Манчестър, кръстен "Tast Cuina Catalana". "Разочарован съм, че не са отишли в моя ресторант. Гюндо няма да изиграе нито един мач повече този сезон! Ще поканя нея и Гюндоган в Tast. И, разбира се, ще си хапнат добре", каза Пеп, цитиран от talkSPORT. А ето каква, според Гуардиола, е разликата между Лео Меси и Ерлинг Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички