Кайл Уокър се виждал и с трета жена, докато бил женен и имал любовница


Кайл Уокър се виждал и с трета жена, докато бил женен и имал любовница
Снимка: Instagram

4225 0

Любовният живот на футболиста на Манчестър Сити - Кайл Уокър, все повече заприличва на сапунен сериал. В днешния ден жълтите издания в Англия разкриха, че той е имал и трета връзка, докато е бил женен за Ани Килнър и е имал за любовница Лорин Гудман.

Уокър е изневерявал с мистериозната жена и не съпругата си, и на любовницата си. Той се е запознал с нея през януари 2019 година и е имал връзка с нея до септември 2021 г. За жената се знае, че е модел и се е запознала с неверника в нощен клуб.

Играчът обсъждал деца и с третата жена

Запознанството им става 4 месеца преди Уокър да се раздели за кратко със съпругата си, с която има 3 деца, а в момента тя очаква четвърто. През 2019 г. той има връзка и с модела Лорин Гудман, която роди първото им общо дете през 2020 г.

Според "The Sun" бранителят на Сити, който скоро ще стане баща на шесто дете (с Гудман има и дъщеря), е обсъждал с третата жена възможността да имат бебе или повече.

Източник на английския таблоид казва: "Невероятно е, че Кайл е имал някаква енергия, останала за футбола, след като е бил с три жени едновременно". Карим Бензема пък се върна при първата си жена, след като две мадами му родиха деца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички