Кайл Уокър е водил двойнствен начин на живот: Излъга и мен, и съпругата си - имахме токсична връзка


Кайл Уокър е водил двойнствен начин на живот: Излъга и мен, и съпругата си - имахме токсична връзка
Снимка: Getty Images

2930 0

Все по-шокиращи разкрития се появяват за Кайл Уокър и неговия личен живот, като става ясно, че звездата на Манчестър Сити е водил двойнствен живот с две жени.

Уокър е бил с две жени едновременно

Както по-рано стана ясно, Уокър бе изгонен от съпругата си Ани Килнър, с която е заедно от ученическите си години.  Според информациите, той има извънбрачно дете с Лорин Гудман - момче, за което вече бе ясно, но пред дни се разкри, че 6-месечно момиченцо също е от него. И докато момченцето е заченато, докато Уокър е бил разделен със съпругата си, то момичето се ражда по време на привидно щастливия брак помежду им.

Кайл Уокър с големи проблеми в личния живот

"Мисля, че Ани не може да повярва какво се случва, но това е истината и тя боли. Тя продължава да иска ДНК тест на децата ми, защото се съмнява, че това е истина. Трябваше да покажа имената на дъщеря ми в акта ѝ за раждане, за да повярва, като го види на хартия“, разказа още Лорин Гудман пред британския таблоид "The Sun".

Тя споделя, че животът с Уокър е бил много труден, а връзката прекалено токсична.  "Една вечер той каза, че иска да ме види по "FaceTime" на Коледа, но аз казах „Не, това е всичко, това е твърде токсично“. Имах нужда той да спре да ме търси и го блокирах. Той ме убеди във фалшиво чувство за сигурност. Той ми даде много различна картина от живота си, която беше далеч от истината", допълни тя за Уокър, който бе изгонен от семейния дом.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички