Кайл Уокър бе изгонен от семейния дом след множество скандали и изневери


Кайл Уокър бе изгонен от семейния дом след множество скандали и изневери
Снимка: Getty Images/Guliver

2426 0

Ани Килнър официално обяви раздялата си с Кайл Уокър и изгони футболиста на Манчестър Сити от имението, оценявано на близо три милиона, което двамата споделяха в Чешир. Двойката, която се ожени тайно през 2021 г. след 12-годишна връзка, има три деца (Риан, Роман и Рейн).

Ани Килнър обяви раздялата си с Кайл Уокър с публикация в профила си в Instagram. "За съжаление, след дълги години брак и три прекрасни деца заедно, реших да се оттегля от Кайл за известно време. Не желая да коментирам повече. Засега моля моето лично пространство и това на трите ми малки деца да бъдат запазени уважавана в този труден момент“, сподели Ани.

Сексуалните скандали на Кайл Уокър: извънбрачно дете и проститутки

Звездата на Манчестър Сити с големи семейни драми

Английската преса публикува, че през последните месеци връзката между Ани Килнър и Кайл Уокър е била изтощена от романа, който националът на Англия е имал с Лорин Гудман, от която има син, по време на криза между двойката през 2019 г. Това се случи заради аферата на Уокър с Лора Браун. "Daily Mail" съобщава, че Ани Килнър и Лорин Гудман имат "дългогодишна вражда".

По време на Евро 2016 Кайл Уокър, който също беше заловен с проститутки по време на коронавируса, беше хваната да изпраща интимни съобщения с Карла Хоу, популярен модел на Playboy. През март 2023 г. записаха и изневярата на Кайл Уокър, след като той целуна млада жена на публично място и бе обвинен в непристойно поведение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички