Жоао Феликс се раздели с приятелката си, която му сложи рога с куп спортисти


Жоао Феликс се раздели с приятелката си, която му сложи рога с куп спортисти
Снимка: Instagram

25534 0

Нападателят на Челси Жоао Феликс се е разделил с приятелката си Маги Корсейро, с която споделяше живота си в последните 4 години. Новината обяви португалката чрез "стори" в "Instagram".

Красавицата обясни, че разривът между нея и футболиста е настъпил заради разстоянието, тъй като той играе в Лондон, а тя живее в Португалия. "Напоследък не бяхме заедно като двойка, но имам късмета да съм част от живота му. Оценяваме всички съобщения от нашите приятели и ще се погрижим един за друг в бъдеще", пише Маргарида.

Според испанските медии обаче причината за раздялата е друга и тя е поведението на 20-годишната актриса. Корсейро изглежда не е спряла да изневерява на Феликс по време на връзката им.

Блондинката беше забелязана в нощен клуб с играча на Тотнъм Педро Поро, като поведението ѝ е било "вулгарно". После Маги беше видяна в колата на пилота от Формула 1 Ландо Норис. Скандалната португалка беше свързвана и с афера с Неймар. А ето по какъв ужасен начин Феликс дебютира за Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички