"Влюбих се"! Жоао Феликс даде жокер за бъдещето си след края на сезона


"Влюбих се"! Жоао Феликс даде жокер за бъдещето си след края на сезона
Снимка: Getty Images

2372 0

Жоао Феликс най-после проговори относно бъдещето си с оглед изтичащият му договор с Челси. Португалецът е под наем на "Стамфорд Бридж" от Атлетико Мадрид, чиято продължителност от 6 месеца е напът да стигне своя лимит.

Сезонът на Феликс и "сините"

Към момента нападателят на "дюшекчиите" има на сметката си 3 гола в 18 мача с екипа на лондончани. Трудно обаче може да се съди за представянето му предвид ужасния сезон, който "сините" изиграват, отпадайки от всички турнири и заемайки 12-ото място във Висшата лига.

"Влюбих се, но не знам нищо"!

Въпреки поредицата негативни резултати, Феликс споделя, че се е насладил на периода си в отбора. На въпрос дали би останал за постоянно в тима той не отговаря, но заявява, че той много му допада.

"Все още не знам бъдещето си. В тези 4/5 месеца обаче се влюбих. Това е топ клуб. Всеки тук беше много дбър с мен, съотборниците ми бяха невероятни. Наистина ми харесва да съм тук", коментира Феликс, цитиран от "Metro".

На Острова пък са сигурни, че в Челси се готвят да се разделят с 2 от звездите си, за да си осигурят подписа на португалеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички