Гаджето на Жоао Феликс публикува по погрешка негова интимна СНИМКА


Гаджето на Жоао Феликс публикува по погрешка негова интимна СНИМКА
Снимка: Instagram

16692 0

Приятелката на Жоао Феликс - Маргарида Корсейро, публикува в Instagram профила си компрометираща снимка, на която мнозина предположиха, че е нападателят на Атлетико (Мадрид). Красавицата обяви, че това не е любимият ѝ, но малцина ѝ повярваха.

Маргарида пусна снимка, на която мъж е легнал на легло по корем по слипове. Бельото не закрива всичко и част от мъжеството на мъжа е извадено на показ. Вероятно снимката е качена по погрешка. Корсейро бързо изтри снимката и заяви, че това не е бил нейният любим.

 

"Както виждате, добавих щура снимка към моето "стори". Всеки ден получавам 50 000 съобщения в WhatsApp и Instagram и това, което се случи (вероятно се е случвало и на вас), е, че исках да кача снимка до тази, която в крайна сметка качих. Това не е от някого, когото познавам и бях тъжна, когато видях резултата от своята работа. Извинявам се, ще направя всичко, за да не се повтаря", обясни португалката. А как Уанда Нара постави на мястото му фен, напомнил ѝ, че е станала известна с порно, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички