Жертвата на Алвеш проговори: Какво се случи между тях в тоалетната и защо тя тръгна с него?


Жертвата на Алвеш проговори: Какво се случи между тях в тоалетната и защо тя тръгна с него?
Снимка: Instagram

5611 0

Предполагаемата жертва на Дани Алвеш разказа какво се е случило между двамата в нощта, когато тя твърди, че я е изнасилил. Това вероятно се е случило на 30 декември в клуб "Сътън" в Барселона.

23-годишната жена разказва как се е стиганло до това тя да последва футболиста в тоалетната, където е станал сексуалният акт. Бразилецът твърди, че сексъст е бил по взаимно съгласие.

"Той дойде при мен и ме попита: "Знаеш ли кой съм аз?". Отговорих: "Не". Той каза: "Казвам се Дани, играя петанк в "Оспиталитет". Спомням си как хвана ръката ми и я сложи под кръста си и предложи да тръгнем. Аз отказах. Уплаших се, помислих: Ами ако ми сложи нещо в питието? Ами ако направи нещо на приятелката ми?", цитират жената от "Marca".

Той ме посочи с жест и аз се обърнах към сестра си: "Не знам дали да отида. Той каза: "Всичко ще е наред, нищо няма да стане. След това отново ме повика с жест. Тогава не знаех къде отивам. Просто го последвах. В този момент си казах: Сигурно тази врата води към улицата или към ВИП стаята, или към друга част на клуба.

Той отвори, аз влязох и разбрах къде съм. Видях, че е малка тоалетна, много тясна. Имаше само тоалетна и мивка. Спомням си как вдигна роклята ми и ме накара да седна върху него. Помня, че казах: "Не, не, не искам, трябва да си тръгна". И той започна да ми говори различни неща. След това ме свали на пода и си спомням, че бях шокирана и не знаех какво да правя.

Той ме хвана за косата и ме принуди да коленича пред него. В този момент видях татуировката му и си помислих: "Този човек наистина ще ме нарани". Бях много уплашена и тези сцени все още ме преследват", казва жената. А ето каква е версията на Дани Алвеш за случилото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички