"Жена мечта": Момиче изпи чаша бира на екс и отново взриви US Open (ВИДЕО)


"Жена мечта": Момиче изпи чаша бира на екс и отново взриви US Open (ВИДЕО)
Снимка: Колаж на SportLive

23033 0

Фенка на тениса буквално взриви US Open, след като за втора поредна година привлече вниманието към себе си с уменията си да... пие бира на екс. 

Меган Лъки стана популярна още през 2021-ва, когато по време на мач от US Open бе показана в кадър и не чака втора покана, за да изпие чаша бира под аплодисментите на публиката.

Година по-късно Лъки се завърна на US Open и отново го направи, а този път нейният опит бе дори по-впечатляващ. Момичето изпи чашата с бира за под 8 секунди.

От US Open не подминаха атракцията и публикуваха видео на момичето в социалните мрежи, като написаха: „Пореден шампион от US Open“. В коментарите пък заваляха серия от реакции.

Един фен написа: "Дайте ѝ медал." Друг коментира: "Тя трябва да получи безплатни билети (за US Open) за поне пет години." Някои фенове дори са готови да превърнат това в традиция на US Open: „Това трябва да се случва всяка година“.

Откакто се прочу през миналата година, Меган Лъки събра изключително голям брой последователи в социалните мрежи и вече се подвизава като инфлуенсър. Нейните последователи в Инстаграм са близо 70 000.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички