16-годишна проби в US Open, а баща ѝ вся смут с "опипване" на дупето й (ВИДЕО)


16-годишна проби в US Open, а баща ѝ вся смут с "опипване" на дупето й (ВИДЕО)
Снимка: Скрийншот / колаж на SportLive

37186 0

Емоционалните празненства на един горд баща с 16-годишната му дъщеря на Откритото първенство на САЩ буквално взривиха социалните мрежи от коментари.

Тинейджърката Сара Бейлек се класира за първия си турнир от Големия шлем, след като преодоля квалификационните кръгове на престижния американски турнир.

Чехкинята показа брилянтно представяне при победата си над Хедър Уотсън, но изглежда, че нейните празненства след мача са това, за което зрителите говорят най-много.

След като се ръкува с опонента и съдията на стола, световната номер 194 се насочи към трибуните, където се срещна с мъж в тълпата от хора. Този мъж се оказва бащата на Бейлек, който видимо бе във възторг от резултата и силно прегърна дъщеря си.

Но по време на прегръдката им остана впечатление, че бащата потупва Бейлек няколко пъти по задните части, а след това я целуна по устата.

Радостта на бащата и дъщерята не се харесаха на мнозина, които смятат, че е недопустимо подобно отношение на бащата, визирайки "опипването" на задните части на Бейлек, както и целувката по устата.

Потребител написа следното в Туитър: „Няма абсолютно никаква причина да докосваш така дупето на 16-годишно момиче. Това е повече от неуместно. С напредването на видеото става все по-лошо и по-лошо."

Друг потребител добави: „WTA трябва да разгледа тези неща, особено след като тези млади момичета пътуват с мъже от много ранна възраст. Също така всички ще кажете, че това е баща ѝ, но вашият баща докосва ли дупето ви така?“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички