Изповедта на Диего Марадона пред личния му доктор: Вече страдах достатъчно


Изповедта на Диего Марадона пред личния му доктор: Вече страдах достатъчно
Снимка: Getty Images/Guliver

2341 0

Последствията от смъртта на Диего Марадона продължават, а Аржентина все още е в шок от загубата на любимия си футболист. Не повече обаче от лекаря, който отговаряше за грижите за бившата икона на Наполи, Леополдо Луке, чията къща бе претърсена от полицията, принуждавайки го да разкаже как Диего Марадона му е обяснил страданията си.

Луке твърди, че на Марадона са били предоставени най-добрите възможни грижи и още по време на престоя му в болница след мозъчната операция, която претърпя. Състоянието му се е влошило след това и фатален инфаркт сложи край на живота му.

Вероятно ще има съдебно разследване, което ще продължи месеци наред, но Луке взе решението да се изправи пред медиите в понеделник сутринта. "По едно време Марадона ми каза: "Колко далеч искате да стигна, докторе? Вече страдах много", заяви Луке.

"Мисля, че в крайна сметка Диего се предаде и не се бори, беше много тъжен и го видях по този начин. Той се наказваше по начин, който аз нямаше как да позволя като негов приятел". Марадона издъхна на 60-годишна възраст, като милиони опечалени стояха на опашки в продължение на часове, за да отдадат последната си почит на иконата, преди той да бъде погребан миналия четвъртък. А медиите в Аржентина разкриха за Марадона си отишъл с две големи болки в сърцето .

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички