ВИДЕО: Жестът на Бока Хуниорс, който разплака дъщерята на Марадона


ВИДЕО: Жестът на Бока Хуниорс, който разплака дъщерята на Марадона
Снимка: Getty Images/Gulliver

5262 0

Бока Хуниорс отдаде подобаваща и емоционална почит на легендарния Диего Марадона в неделя вечерта, а дъщеря му Далма седеше в ложата на стадиона, която те споделяха заедно доскоро. Марадона почина миналата седмица, оставяйки Аржентина в национелен траур за три дни, като мнозина във футбола отдадоха почит на един от най-великите в играта.

В неделя два от бившите отбори на Марадона се изправиха един срещу друг в Копа "Диего Армандо Марадона", като Бока беше домакин на Нюелс Олд Бойс в група D. И двата тима носеха името на легендарния играч на гърба на фланелките си, като имаше минута мълчание преди срещата.

Когато мачът все пак започна, полузащитникът на Колумбия Едвин Кардона откри резултата след 12 минути и играчите на Бока отпразнуваха, като положиха фланелка на Марадона пред ложата, от която той наблюдаваше , и аплодираха, към мястото, където бе дъщерята на Марадона  - Далма. Тя не успя да сдържи сълзите си в този емоционален момент. А как Лионел Меси почете Диеги Марадона при гола си срещу Осасуна  - вижте в този материал(ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички