Исландката, заради която наказаха Фоудън: Той се целуваше чудесно


Исландката, заради която наказаха Фоудън: Той се целуваше чудесно

4028 0

Докато братовчедка ѝ бе по-сдържана, другата от исландките, посетили в хотелската им стая английските национали Фил Фоудън и Мейсън Грийнууд - Лара Клаузен, разказа с удоволствие какви са ги вършили с младите футболисти. 19-годишната Клаузен е правила компания на Фоудън, а братовчедка ѝ Надя - на Грийнууд.

"Той ме целуна и аз го целунах в отговор. Той се целуваше добре", разкрива исландката, цитирана от "The Sun". Изданието разкрива, че след това момичетата се усамотили с футболистите в различни стаи, за да правят секс. Когато работата била свършена, Надя и Грийнууд дошли в стаята, в която били Фоудън и Лара. Британците започнали да снимат момичетата на видео.

"Много се забавлявахме. Мейсън ми каза, че имам хубаво дупе. Приех го нормално, бях напълно облечена. Той казваше това на Фил. Казах, че ги чувам, а Фил каза, че всичко е наред. Той каза, че съм гореща и красива и се съгласи, че имам хубав задник. Мисля, че си прекара чудесно с мен. Казваше ми мили неща, непрекъснато повтаряше колко съм красива", споделя 19-годишният модел.

Както е известно, заради този купон футболистите бяха отстранени от националния отбор временно. Причината е, че са нарушили антикоронавирусния протокол, според който нямат право да се срещат с външни хора докато са на разположение на тима. А как се изложи Уанда Нара - съпругата на Мауро Икарди, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Футболист на ЦСКА е бил желан от Реал и е побеждавал Барселона с Меси, Суарес и Неймар

Интересна информация за нов в ЦСКА разкри SportLive.bg. Става въпрос за нападателя Адалберто Пеняранда,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама