Наказание грози английските национали, поканили момичета в стаите си


Наказание грози английските национали, поканили момичета в стаите си
Снимка: БГНЕС

1109 0

Дебютантите в националния отбор на Англия Мейсън Грийнууд и Фил Фоудън ще бъдат извадени от състава на "Трите лъва", след като стана ясно, че са нарушили правилата за карантина по време на гостуването на тима в Исландия.

Младите звезди на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити изиграха своя първи мач с екипа на Англия при победата над Исландия с 1:0, но са решили да отпразнуват успеха като поканят момичета в хотелските си стаи в Рейкявик. Това обаче е строго забранено с оглед мерките за предпазване от коронавируса, които предприемат всички отбори. Днес двамата не тренираха с тима, като се очаква малко по-късно селекционерът Гарет Саутгейт да потвърди, че Грийнууд и Фоудън няма да пътуват с отбора за гостуването на Дания във вторник.

Това ще бъде поредна издънка на играч на Манчестър Юнайтед в последните седмици, след като Хари Магуайър участва в инцидент на гръцкия остров Миконос и в последствие бе осъден на 21 месеца затвор условно от гръцки съд, Пол Погба даде положителна проба за COVID-19, а Арън Уан-Бисака замина на почивка в Дубай, въпреки че страната е в списъка на Великобритания за задължителна 14-дневна карантина, което означава, че бранителят може да пропусне старта на новия сезон във Висшата лига.

В същото време по-рано днес стана ясно, че двама играчи на Манчестър Сити също са дали положителна проба за коронавируса - Аймерик Лапорт и Рияд Марез.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички