Кога Саутгейт отново ще повика палавите младоци в националния отбор?


Кога Саутгейт отново ще повика палавите младоци в националния отбор?
Снимка: Getty Images/Guliver

764 0

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт заяви, че Фил Фоудън и Мейсън Грийнууд ще трябва отново да спечелят доверието му, преди да бъде обмислено да са част от състава, след като нарушиха протоколите срещу коронавируса в Исландия.

"Доверието трябва да бъде изградено отново и това отнема време. Трябва да има последствия след случилото се. Младите хора по-често се забъркват в подобни неща от по-възрастните. Но трябва да бъдат отговорни за действията си", сподели Саутгейт пред медиите на Острова.

Видеокадри по-рано тази седмица показаха как нападателят на Манчестър Юнайтед Грийнууд и полузащитникът на Сити Фодън канят жени в хотелските си стаи след успеха на Англия над Исландия с 1:0 в Рейкявик.

Той каза, че младоците са щели да бъдат наказани за действията си, дори и да нямаше карантина. "Не разбирам как играчите са могли да почувстват това като неприемливо. Това ме обърква. Говорихме за нарушение на мерките срещу коронавируса. Първоначално трябваше да поемем контрол върху това. Трябваше да действаме своевременно. Това, което се случи впоследствие, означава, че дори да нямаше карантина, ние отново щяхме да изпратим играчите по домовете им. Всеки трябва да разбере, че подобно поведение няма да бъде толерирано в рамките на английския лагер“, добави той. А кога Саутгейт ще разчита отново на друг национал-скандалджия - Хари Магуайър. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички