Играч на Тотнъм потърси саморазправа с фен на трибуните (ВИДЕО)


Играч на Тотнъм потърси саморазправа с фен на трибуните (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

2599 0

Играчът на Тотнъм Ерик Дайър бе изключтелно ядосан след отпадането на "шпорите" от Норич на 1/8-финалите за ФА Къп. Малко след двубоя Дайер се качи на трибуните, за да потърси саморазправа с фен, който е обиждал семейството му.

Благодарение на намесата на стюард не се е стигнало до по-сериозни последствия. Въпросният фен е обиждал брата на Дайър и изглежда, че нервите на играча не са задържали. Освен това случилото се бе на корпоративните места,  които се раздават от спонсорите. Именно това бе разкритикувано от мениджъра на "шпорите" Жозе Моуриньо.

"Смятам, че Ерик направи нещо, което ние като професионалисти не можем да правим, но при тези обстоятелства, мисля, че всички бихме го направили. Защото когато някой обиди теб и семейството ти, в този случай по-малък брат, мисля, че Ерик направи нещо, което професионалистите не могат да правят. Но повтарям, най-вероятно всеки ще го направи".

Междувременно се появи доста изненадваща информация, че Хари Кейн е готов да напусне Тотнъм заради друг английски отбор - вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички