И тя каза "ДА"! Още една бивша на Гришо ще се жени


И тя каза "ДА"! Още една бивша на Гришо ще се жени

7325 0

Бившата половинка на най-добрия ни тенисист Григор Димитров - Никол Шерцингер, е напът да се ожени за настоящия си партньор Том Еванс. По информация на британския таблоид Daily Mail, Шерцингер се е сгодила за Еванс по време на почивката им на остров Миконос в Гърция.

Близки до двойката са разкрили пред изданието, че Том е паднал на колене, за да предложи брак на Никол, а тя веднага е приела. Въпреки това двамата все още не са обявили официално намерението си да се оженят, но се очаква това да се случи скоро.

Шерцингер и Еванс се запознаха по време на британския "X Factor" през 2019-а, когато певицата бе в журито, докато Еванс бе участник. Двамата изглеждат лудо влюбени и съвсем логично ще направят следващата стъпка в съвместния им живот.

Самата Шерцингер призна преди време, че вече е готова и за дете. Шерцингер дълги години бе приятелка на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, а след това бе заедно и с Григор. Преди Шерцингер друга бивша половинка на Гришо се ожени - Мария Шарапова, която вече и роди първото си дете.

В момента Григор Димитров е във връзка с руската красавица Лолита Османова, макар и наскоро да имаше съмнения, че са се разделили. Преди време пък се появиха информации, че бащата на Лолита е против тя да се омъжи за Григор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички