СНИМКА: Бившата приятелка на Григор Мария Шарапова стана майка на момче


СНИМКА: Бившата приятелка на Григор Мария Шарапова стана майка на момче
Снимка: Getty Images

3909 0

Бившата приятелка на Григор Димитров Мария Шарапова е родила първото си дете. Това се е случило на 1-ви юли.   Рускинята публикува в Instagram снимка, на която е с годеника си Александър Гилкс и бебето, което са кръстили Теодор.

"Най-красивият, предизвикателен и възнаграждаващ подарък, който нашето малко семейство може да иска", написа звездата към кадъра.

Двамата с британския бизнесмен са двойка от 2018-а, а през декември миналата година обявиха също в Instagram, че са се сгодили. Гилкс се занимава с търговия на изкуство и има компания за е-търгове. Преди да предложи брак на Мария Шарапова, Гилкс е бил женен за една от най-добрите приятелки на Меган Маркъл – Миша Нону.

Петкратната шампионка в Големия шлем се оттегли от тениса в началото на 2020 година, точно преди да избухне пандемията от Covid-19. Тя е една от едва 10-те тенисисти, които са печелили и четирите турнира от Големия шлем. Шарапова може да се похвали и с 21 седмици като №1 в световната ранглиста. A eто какво каза за нея Григор след раздялата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички