Холифийлд: Мислех и аз да ухапя Тайсън, но се спрях, защото...


Холифийлд: Мислех и аз да ухапя Тайсън, но се спрях, защото...
Снимка: Getty Images/Guliver

6200 0

Бившият безспорен световен шампион по бокс Ивендър Холифийлд разкри, че е искал да отвърне на Майк Тайсън, когато той го ухапа за ухото и откъсна част от него. Това се случи по време на втория мач между двамата през 1997 година.

"Човече, Майк ме ухапа за ухото! Спомням си колко бях обезумял и разстроен. Осъзнах, че възнамерявам в отговор също да го ухапя. Треньорът ми Тим Халмарк продължаваше да ми говори да мисля за Бог, но аз исках да ухапя Тайсън", заяви американецът, който наскоро обяви, че възобновява кариерата си.

"Внезапно в главата ми изплуваха думите на баба ми> "Винаги хващат човека, който повтаря лоша постъпка". затова реших да не хапя Майк, а след това той ме ухапа отново. Тогава мачът беше спрян. След всичко казано и направено, аз постъпих правилно. Мисля, че това спаси бокса", допълни Холифийлд. А защо той смята, че Тайсън го е ухапал вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички