Ясен е съперникът на Майк Тайсън за завръщането му


Ясен е съперникът на Майк Тайсън за завръщането му
Снимка: Getty Images/Guliver

7157 0

Вече се водят преговори за голямото завръщане на легендата в бокса Майк Тайсън. Друга легенда в друг боен спорт - Тито Ортис (ММА), признава, че са се свързали с него и са му предложили именно той да е човекът, който има честта да се изправи срещу Тайсън.

"Легенда срещу легенда? Кога го правим? Само да знаете - на мен ми звъннаха за тази битка. Какво, ако някой се обади и ви каже: "Бихте ли се били с Майк?". Аз - да!" - написа 45-годишният Ортис в личния си профил в социалната мрежа "Instagram".

А ето и целия разказ, който той споделя пред "TMZ": "Получих телефонно обаждане и някой започна да ме пита как виждам идеята да се бия с Майк Тайсън. Аз казах, че това е възможност, която харесвам, и съм "вътре". Все още не съм сигурен дали ще бъде ММА или бокс сблъсък. Дори не съм стигнал толкова далеч.

И двамата трябва да бъдем оторизирани от комисията на атлетите. Това е най-голямото нещо. И двамата. Боксирал съм се 20 години - моите умения в бокса са ставали все по-добри. Те може и да не са толкова добри, колкото на Тайсън, но бил ли е Тайсън удрян в лицето в последните 15 години? Не, не е бил. Аз съм бил. Аз съм съумявал да покоря всеки, срещу когото съм се изправял в последните 4 години".

Ортис допълни още, че според него евентуална битка между тях ще надмине двойно постигнатото от Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър откъм цифри. Освен това, той не пропусна да изкаже голямото си възхищение от личността на Майк Тайсън.

А наскоро Майк Тайсън излезе със страхотна инициатива - ето колко ще струва, за да тренирате с него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички