Макар и на шега: Ивендър Холифийлд обеща да "отхапе" ухото на Майк Тайсън


Макар и на шега: Ивендър Холифийлд обеща да "отхапе" ухото на Майк Тайсън
Снимка: Getty Images/Guliver

5663 0

На 57-годишна възраст Ивендър Холифийлд се завръща в бокса, за да се изправи за трети път срещу своя сънародник и голям съперник от близкото минало Майк Тайсън. Холифийлд ще се качи отново на ринга заради благотворителната инициатива, подхваната от Железния Майк.

"Вече съм сторил това, което съм искал в кариерата си, и съм достигнал най-доброто ниво за себе си. Ако не беше за благотворителност, нямаше да се бия с Майк", споделя Холифийлд пред BoxingScene.com.

"Не се страхувам от Майк. Не аз го потърсих за този мач. Той ме потърси. Той е в ролята на бика, защото вече съм го побеждавал два пъти", добави още Холифийлд, който първо победи Майк през 1996 г. с технически нокаут в 11-тия рунд, а година по-късно отново записа победа, след като Тайсън бе дисквалифициран за емблематичното отхапване на ухото на опонента си. Холифийлд дори се пошегува, че тъй като мачът е благотворителен, ще си позволи закачливо да захапе съперника си за ухото.

А дали Холифийлд е простил на Майк Тайсън за отхапаното ухо - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички