Гръм в Рая: Мама Долорес не дава на Роналдо да се жени за Джорджина


Гръм в Рая: Мама Долорес не дава на Роналдо да се жени за Джорджина
Снимка: Instagram

8140 0

Тези дни футболната суперзвезда Кристиано Роналдо и приятелката му Джорджина Родригес обявиха, че очакват близнаци. Това ще са второто и третото биологично дете на двойката и общо пето и шесто за нападателя на Манчестър Юнайтед, който има три деца, родени от сурогатна майка.

В тази връзка медии в Англия и Испания припомниха новина от миналия месец, която гласи, че причината Родригес и Роналдо да не са минали още под венчило е майката на футболиста - Долорес Авейро. Както е известно, бившата продавачка в бутик и португалеца са заедно от 2016 годна, а през 2017 г. се роди дъщеря им Алана Мартина. Наскоро брюнетката призна, че иска да стане съпруга на Кристиано, но изчаква да получи предложение от него.

Според изданието "Cuatro" Долорес Авейро не иска синът ѝ да се жени за испанката, тъй като мисли, че тя е с него заради парите му. Наскоро родителката на звездата заяви, че се разбира с Родригес и оценява подкрепата, която тя оказва на сина ѝ. Според информацията на "Cuatro" другите деца на Авейро са на същото мнение и не искат известният им брат да минава под венчило.

Трудно е да се оспорят опасенията на семейството на Роналдо, тъй като преди да се разчуе за връзката ѝ с него, Джорджина беше продавачка и имаше 2-3 хиляди последователи в Instagram, а сега получава рекламни договори за милиони, глезена е като принцеса и бройката на последователите ѝ набъбна до над 28 милиона. Все пак Роналдо е най-популярната личност в Instagram и един от най-желаните ергени в света. Предстои да видим дали Кристано ще послуша близките си, или ситуацията с бременността на гаджето му ще реши всичко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички