Гришо, какво е това на пръста на Лолита?! Сгоди ли се донжуанът на тениса? (СНИМКА)


Гришо, какво е това на пръста на Лолита?! Сгоди ли се донжуанът на тениса? (СНИМКА)
Снимка: https://www.instagram.com/lola_queen/

13912 0

Приятелката на Григор Димитров Лолита Османова го съпровождаше по време на участията му в турнирите от тура тази година и определено му беше голяма подкрепа. Тя съпреживяваше всяка точка, всеки удар на своя любим, като на някои моменти толкова се вълнуваше, че скриваше лицето си в ръце, за да не гледа какво се случва на корта.

Точно един такъв момент улови специализираното издание tennistonic.com. Снимките на руската красавица бяха от четвъртфиналния двубой на Индиън Уелс срещу Хуберт Хуркач. Както е известно, в него Димитров победи с 2:1 и се класира на полуфиналите. Това беше в средата на октомври.

На снимката, която публикува tennistonic.com, се вижда нещо, което е доста любопитно. Лолита, която обича украшенията, носи само един пръстен общо на двете си ръце и той е на безименния пръст на лявата ѝ ръка. Всички знаем, че пръстен на този пръст и на тази ръка се слага при годеж. Това поражда въпроса дали пък двамата влюбени не са се сгодили.

Само Григор, любимата му и най-близките им хора знаят откога са те заедно и дали са се сгодили. Медиите научиха за връзката им около година преди кадъра в tennistonic.com. Както е известно, макар и публична личност, Григор е по-скоро потаен в личния си живот и едва наскоро стана ясно, че е имал връзка с една от най-известните рускини, преди да се влюби в Лолита - подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички