Григор Димитров отговори на въпроса как успява да е гадже с най-красивите жени


Григор Димитров отговори на въпроса как успява да е гадже с най-красивите жени
Снимка: Instagram

37703 0

Първата ракета на България Григор Димитров бе запитан как успява да има за гаджета най-красивите жени. В момента той излиза с румънската актриса и модел Мадалина Генеа, а в миналото е имал връзки с жени като Мария Шарапова, Никол Шерцингер и Лолита Османова.

Родната звезда получи този въпрос в интервю за македонския "Максфакс", като журналистът Ненад Живановски сподели: "Приятели от Македония ми казаха да не се връщам, ако не те попитам това". Интервюто се проведе преди осминафинала срещу Холгер Руне, в който Димитров отпадна.

"Не знам как да отговоря, заяви Григор, смеейки се. - Понякога в живота човек не избира нещата, но те идват при него и просто трябва да ги приеме като такива. Тук говоря по принцип и за добри, и за лоши неща. Всички трябва да се приемат по един и същи начин.

Що се отнася до жените, това е относително, но винаги се опитвам да бъда позитивен и приятен с хората, които са ми близки. Може би ми помага и в отношенията с дамите", допълни тенисистът. А след успеха си над Франсис Тиафо Григор прати целувки на Генеа и я разсмя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички